Kinderdagverblijf Tamariki

Op het kinderdagverblijf worden kinderen van 0 tot 4 jaar opgevangen in kleine groepen (verticale groepen). Op deze groepen wordt gewerkt met ‘vaste gezichten’. Dit houdt in dat er vaste medewerkers zijn op vaste dagen, om het kinderdagverblijf zo stabiel mogelijk te houden. 

Momenteel hebben we 4 verticale groepen (Boemabloe, Nanadu, Babilu en Tumbi).

Het kinderdagverblijf is ingericht op de werktijden van ouders. De opvang is geopend op doordeweekse dagen, vanaf 06.30 uur ’s ochtends tot 18:30 uur ‘s avonds.

De dagindeling op het kinderdagverblijf is afhankelijk van de leeftijd van het kind. Een kind van vier jaar oud heeft bijvoorbeeld hele andere behoeftes dan een baby van een paar maanden oud. Het dagritme stemmen we af met u als ouder. Ons kinderdagverblijf biedt verschillende activiteitenprogramma’s waaraan de kinderen kunnen deelnemen. Omdat kinderen allemaal in hun eigen fase van ontwikkeling zijn, wordt er op ons kinderdagverblijf ook gekeken naar de persoonlijke behoefte van het kind.

Kinderopvang Tamariki wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij aan Gezonde Kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. Dit betekent dat we bewust omgaan met voeding, bewegen en de natuur/ het milieu.   

Op onze locatie hebben wij ook een buitenslaap huisje, ook wel lutjepotje genoemd. Het concept is overgevlogen uit Scandinavië. Deze gezonde trend zetten wij graag voort. Buiten slapen heeft meerdere voordelen: zo maakt je kindje meer vitamine D aan, is de luchtkwaliteit beter en slapen kinderen dieper en langer. Vraag de pedagogisch medewerker gerust naar meer informatie. 

Naast het kinderdagverblijf bieden we ook peuteropvang en buitenschoolse opvang. Zo kunnen we een doorgaande leerlijn en continuïteit bieden voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Bij de doorgaande leerlijn is goed overleg en een korte lijn in de samenwerking met de leerkrachten van de school. De doorgaande lijn tussen de opvang en school wordt zo gewaarborgd.

 

Openingstijden:

  • Op werkdagen van 06:30-18:30 uur.
  • 52 weken per jaar, uitgesloten van officiële feestdagen.

 

Onze Kinderdagverblijf is gevestigd aan:

Mantingerbrink 205, 7812 MD Emmen

Tel: 0591-724110

 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl

Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen. www.primenius.nl 

Jaarlijk wordt de kwaliteit van onze locatie geïnspecteerd door de GGD. Bent u nieuwsgierig naar de resultaten van de meeste recente inspectie. Via deze link kunt u het rapport inzien: Kinderdagverblijf Tamariki | Landelijkregisterkinderopvang.nl