Buitenschoolse opvang in de Manne

De buitenschoolse opvang (BSO) is een opvang voor kinderen tussen de 4 en 13 jaar. De BSO vindt plaats voor, tijdens en na schooltijd. Ook in de vakanties en op studiedagen biedt de BSO opvang aan kinderen.

Bij de BSO ligt de nadruk voornamelijk op ontspanning. Kinderen gaan immers de rest van de dag al naar school. Zodra de kinderen op de BSO komen, krijgen de kinderen alle tijd om te spelen met leeftijdsgenoten, zelfstandig een activiteit te ondernemen of juist uit te rusten. De activiteiten die worden aangeboden staan bij de BSO in het teken van de ontwikkeling van de kinderen. Ondanks de vrijheid die de kinderen krijgen, is er ten allen tijden begeleiding aanwezig bij de BSO. 

Met behulp van het activiteitenprogramma DoenKids worden de activiteiten altijd vrijblijvend aangeboden en bestrijken ze het gehele brede terrein van de ontwikkeling van de kinderen. De activiteiten welke worden aangeboden zijn altijd gericht op alle leeftijdsfasen van de kinderen. Met behulp van leuke activiteiten wordt er op een ongedwongen manier veel aandacht besteed aan sport, spel, creatieve activiteiten, koken, bakken etc.   

Kinderopvang Tamariki wil dat kinderen gezond opgroeien. Daarom werken wij aan Gezonde Kinderopvang. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter. Ze hebben daar de rest van hun leven profijt van. Dit betekent dat we bewust omgaan met voeding, bewegen en de natuur/ het milieu.   

Naast de buitenschoolse opvang hebben we ook peuteropvang. Zo kunnen we een doorgaande leerlijn en continuïteit bieden voor kinderen van 2 t/m 12 jaar. Bij de doorgaande leerlijn is goed overleg en een korte lijn in de samenwerking met de leerkrachten van de school. De doorgaande lijn tussen de opvang en school wordt zo gewaarborgd.

Openingstijden:

  • Voor schooltijd vanaf 06:30 uur tot 08:30 uur.
  • Na schooltijd tot 18:30 uur.
  • Tijdens studie- en margedagen van 06:30-18:30 uur.
  • Tijdens schoolvakanties van 06:30-18:30 uur.
  • 52 weken per jaar, uitgesloten van officiële feestdagen.

 

Onze buitenschoolse opvang  is gevestigd aan:

Steenstraat 30, 9646 BA Veendam

Tel: 0598-626371 

 

U bent altijd welkom om even binnen te stappen.

Voor meer informatie over de opvang of contracten kunt u contact opnemen met 0591-724110. Of kunt u mailen naar info@tamariki.nl

Inschrijven kunt u (kosteloos en vrijblijvend) via de website doen www.tamariki.nl

Jaarlijks wordt de kwaliteit van onze opvang geïnspecteerd door de GGD. Bent u nieuwsgierig naar de resultaten van de meest recente inspectie. Via deze link kunt u het rapport inzien: BSO In de Manne | Landelijkregisterkinderopvang.nl